Skip to main content

Individual

Lexo më shumë

Kompani

Na kontaktoni

Bëhuni shofer

INDIVIDUAL

Prezantimi.

Shkarkoni aplikacionin tonë lehtësisht nga App Store për iOS ose Google Play Store për Android. Thjesht kërkoni për aplikacionin tonë, prekni shkarkimin dhe filloni udhëtimin tuaj pa probleme me ne.

01

Procesi i regjistrimit.

Regjistrimi është i shpejtë dhe i lehtë. Thjesht hapni aplikacionin, zgjidhni metodën tuaj të preferuar të hyrjes - numrin e telefonit, Google ose Apple ID - dhe ndiqni udhëzimet për t'u regjistruar në mënyrë të sigurt.

02

Verifikimi i dokumentit.

Ngarkoni dokumentet e kërkuara direkt nga pajisja juaj. Navigoni në seksionin e ngarkimit, zgjidhni dokumentet tuaja dhe sistemi ynë do t'i përpunojë dhe miratojë ato me shpejtësi.

03

Regjistrimi i automjeteve.

Menaxhoni me lehtësi automjetet tuaja në aplikacionin tonë. Shtoni informacione të detajuara si targa, marka, viti dhe modeli. Ndërfaqja jonë miqësore për përdoruesit e bën atë të lehtë. Menaxhoni shumë automjete me lehtësi në një vend.

04

Përfitimet e vozitjes me Clust.

Zgjidhni orarin tuaj për lehtësi. Çmimi transparent për besimin e pasagjerëve. Rritni fitimet me kërkesat e vazhdueshme të udhëtimit.

05