Skip to main content

Një klikim,
Një udhëtim

Me
Clust App

Effortless rides at your fingertips!

Zgjidhja më e fundit për udhëtime për udhëtime komode dhe të sigurta. Me aplikacionin tonë të teknologjisë më të fundit, përvoja juaj e udhëtimit do të marrë tjetër kuptim.
Rezervoni udhëtimin tuaj brenda pak sekondave edhe nëse jeni duke shkuar për në punë, për të takuar një mik apo nxitoni për të kapur fluturimin tuaj.

Rezervimi i udhëtimit nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Vetëm brenda pak sekondash ju mundeni lehtësisht të organizoni një udhëtim drejtë destinacionit tuaj të preferuar.

Earn more with Clust

  • Drejtoni më shumë, fitoni më shumë
  • Orare pune fleksible
  • Rrisni të ardhurat tuaja
  • Ndiq të ardhurat e tua

Travel easier than ever

  • Udhëtim pa mundim nga qyteti në qytet
  • Rezervime i lehtë
  • Gjurmim në kohë reale
  • Vlerëso shoferin dhe komento
  • Përvojë e personalizuar

Clust App

Clust App

Clust App

Clust App

Clust App

Clust Driver

Clust Driver

Clust Driver

Clust Driver

Clust Driver

Pyetjet e shpeshta

Si mund t’ju kontaktoj, nëse kam pyetje ose probleme me udhëtimin tim?

Nëse keni pyetje ose probleme me udhëtimin tuaj, ju mund të kontaktoni me skuadrën tonë të mbështetjes së klientit nëpërmjet aplikacionit. Ne kemi një skuadër të dedikuar për t’ju ndihmuar me cdo shqetësim që mund të keni.

Është e mundur që të rezervojë një udhëtim në avancë?

Po, aplikacioni jonë ju lejon që të rezervoni udhëtim në avancë, duke u siguruar që të udhëtoni kur iu nevojitet edhe gjatë orëve të fluksit.

Është Clust i disponueshëm në qytetin tim?

Clust është duke u zgjeruar vazhdimisht për të ofruar shërbime në më shumë qytete dhe rajone. Për të kontrolluar nëse ne ofrojmë shërbim në zonën tuaj, thjeshtë vendosni vendndodhjen tuaj në aplikacion dhe ai do t’ju tregojë nëse Clust është I disponueshëm aty apo jo.

Cfarë lloj shërbimesh ofron Clust dhe si janë cmimet?

Clust ofron lloje të ndryshme shërbimesh, duke përfshirë Standard, XL dhe Lux. Tarifat ndryshojnë në varësi të shërbimit që ju zgjidhni. Ju mund të kontrolloni detajet e cmimit në aplikacion përpara se të konfirmoni rezervimin tuaj.

One ­Click, Clust App

© Clust 2024